De ce oferim flori?

flori

Viata poate sa fie uneori foarte stresanta. Exista momente in care cu greu reusim sa jonglam cu tot ceea ce avem de facut. Devenim plini de griji, tensionati si totusi exista ceva ce poate schimba cu totul aceasta stare: un buchet de flori.

O prietena care nu se simte bine sau care are o stare negativa poate fi inveselita foarte usor daca ii trimiti un buchet de flori. Nu dureaza mult, poti plasa chiar o comanda online in ziua de astazi, iar surpriza va fi cu atat mai mare cu cat stii ca persoana respectiva chiar are nevoie de ceva care sa ii mai insenineze ziua.

Florile iti imbunatatesc starea de spirit. Faptul poate ca nu este dovedit stiintific, insa oferirea unui buchet de flori chiar unui bolnav, intr-un spital, ii poate induce o emotie pozitiva si ii imbunatateste starea de spirit. Fericirea pe care o provoaca florile in minte este in majoritatea cazurilor de durata. Zambetele ce vin asociate cu primirea unui buchet de flori sunt cele mai sincere imagini ale bucuriei pe care le-ai putea vedea vreodata.

Trimiterea de flori cu ocazia evenimentelor speciale precum aniversarile este o traditie practicata de-a lungul timpului in toate culturile lumii. Motivul este unul cat se poate de evident: florile sunt perfecte ca idee de cadou, indiferent de sex sau varsta. Tineri si varstnici, copii si adulti, barbati si femei, cu totii admira frumusetea si aroma deosebita pe care o ofera florile. Varietatea in modalitatile de prezentare este de asemenea un lucru ce recomanda oferirea de flori cu orice ocazie.

Pentru fiecare stare sau ocazie exista flori asociate ce pot fi oferite. Indiferent de care iti este relatia cu persoana careia te decizi sa ii oferi flori, nu ai cum sa dai gres. Fie ca e vorba despre flori exotice, pretentioase, sau de simple buchete cu flori obisnuite, vei crea o surpriza extrem de placuta persoanei careia ii aduci in dar un buchet de flori – in special daca are o dispozitie nu tocmai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *