Cum sa cumperi actiuni Aytu BioScience, Inc. (AYTU) fara comision

Aytu BioScience, Inc.

Ai ajuns aici, curios si interesat sa cumperi actiuni de la AYTU – Aytu BioScience, Inc. Afla in randurile ce urmeaza cum sa faci asta, online, rapid, sigur si fara comision. 

Aytu Biopharma Inc. este fosta Aytu BioScience Inc. este o companie farmaceutica de specialitate. Comercializeaza un portofoliu de produse cu prescriptie medicala care se adreseaza pietelor de ingrijire primara si pediatrica. Produsele principale de prescriptie medicala ale companiei trateaza tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD) si alte afectiuni pediatrice comune. Compania comercializeaza produsele comprimate cu eliberare prelungita cu dezintegrare orala, comprimate cu eliberare prelungita cu dezintegrare orala si suspensie orala cu eliberare prelungita. Celelalte produse pediatrice ale companiei includ suspensie de carbinoxamina (antihistamina) cu eliberare prelungita, indicata pentru tratarea a numeroase afectiuni alergice si doua linii de produse complementare de vitamine de prescriptie medicala pe baza de fluor, care contin combinatii de fluor si vitamine in formulari pentru sugari si copii cu deficienta de fluor. 

Pe piata de tranzactionare aceste actiuni sunt foarte bine cotate.

Cum sa cumperi actiuni Aytu BioScience, Inc. (AYTU) cu comision 0, in 3 pasi simpli

Mai intai de toate, alege platforma de tranzactionare. Una din cele mai cunoscute este eToro. Este nu doar una dintre cele mai cunoscute, cu peste 25 de milioane de investitori inregistrati, dar are si peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

In cifre, eToro arata asa: peste 3000 de companii sunt aici, companii de la care poti cumpara actiuni. Ai de asemenea acces la peste 3.000 de active financiare diferite, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta etc. 

 

Cum poti cumpara actiunile dorite in 3 pasi din contul eToro: 

Creeaza un cont in platforma eToro 

cont etoro

Cativa pasi simpli parcursi si ai un cont inregistrat. Confirmarea vine de indata. 

Alimenteaza contul 

alimenteaza cont etoro

Pentru userii din Romania depozitul minim este de 100 de dolari. 

Cumpara actiunile AYTU 

cumpara actiuni

Cauta in cont simbolul acestor actiuni si cumpara. 

De ce sa tranzactionezi pe eToro

Atunci cand iti alegi platforma de tranzactionare vei tine cont de usurinta procesului poate, insa si de alte aspecte. Afla ca eToro este mai mult decat o platforma de tranzactionare. Nu platesti comision pentru volumul de tranzactionare. Iar daca doresti sa experimentezi fara risc, poti folosi cont demo pus la dispozitie gratuit. In felul acestate vei obisnui prin practica cu tot ce inseamna acest domeniu. Contul este acreditat cu 100.000 USD si poti oricand sa exersezi tranzactionarile. 

eToro este o comunitate, dar si o academie. Invata partea tehnica si apoi pune in aplicare teoria studiata. 

Nota de final 

Acum ca ai aflat cum si de unde sa cumperi si cum sa investesti in actiuni cu eToro, cu zero comision, mai ramane sa stabilesti ce sume investesti. Tine cont de faptul ca piata este volatila. Recomandarea este mereu aceea de a investi cam cat crezi ca ai putea pierde, fara sa te afecteze. Desigur, actiunile AYTU merita analizate, cautand istoricul si mai apoi verificand care sunt predictiile pentru evolutia lor din punct de vedere al pretului. Ai informatii actualizate si in contul eToro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *