Cum sa castigi in timp ce te distrezi la Manequeen

topvideochat.ro

Castigurile sunt un cuvant foarte puternic pentru femeile de pretutindeni. Vrem sa stim ca din orice situatie iesim in castig. Totodata, vrem sa facem ceva important si sa  avem, in acelasi timp, venituri de senzatie. Multa lume spune ca banii nu aduc fericirea, dar reusesc sa o mentina intr-un mod triumfator, oferindu-ne siguranta. Asta isi doresc toate femeile: siguranta si confort. Nu ne place sa ne simtim constranse, sa avem griji sau obligatii, vrem sa fim libere sa castigam! Din acest motiv exista Manequeen, locul in care libertatea, eleganta si distractia sunt cheia catre succes si catre bani. Nu este un simplu studio de videochat, este o metoda prin care femeile pot avea viata mult dorita. Nu trebuie sa mai trecem prin viata existand, pentru ca acum putem sa traim cu adevarat cu Manequeen.

Manequeen nu este nici mai mult, nici mai putin decat cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, iar asta nu o afirm doar eu. O afirma, in primul rand, premiile modelelor si castigurile, apoi titlurile castigate de Manequeen de-a lungul timpului. Si ca sa nu uit, Top Videochat o afirma, pentru ca aici vei gasi un top al studiourilor de videochat. In acest top, desigur ca se afla si Manequeen, asa cum s-a aflat dintotdeauna.

Ce pot sa spun, ca model de videochat profit de foarte multe beneficii la Manequeen. Pot spune chiar ca sunt norocoasa, pentru ca am un spatiu de munca doar al meu in care ma simt confortabil. Totodata, este distractiv sa vorbesc si sa glumesc cu admiratorii mei online, care ma rasfata cu cadouri virtuale care se transforma in bani. Practic, munca pentru mine nu mai este munca. Este o distractie, pentru ca am scapat de griji si de probleme, caci zambesc zilnic si nu exista zi in care sa nu castig bani.

Pe langa salariul bilunar pe care Manequeen mi-l ofera, sunt si beneficiara unor bonusuri motivante. De fiecare data cand depasesc cei 3.200$ pe care ii obtin lunar primesc un premiu. Prima data cand am depasit suma, imi amintesc ca am castigat o pereche de pantofi Musette. Eram foarte fericita, deoarece ma gandeam la momentele in care priveam imagini pe internet si imi doream sa am si eu. Iar cu Manequeen am primit, in sfarsit. Printre bonusuri se alfau si gentile Musette sau rochiile Poema, care erau superbe, si sa nu uitam, SCUMPE! Eu am devenit foarte eleganta si foarte frumoasa, mai ales ca am profitat si de aceste bonusuri pentru care toate femeile ma invidiau pe strada.

De fiecare daca cand simteam nevoia sa ma relaxez, Manequeen imi oferea vouchere la saloane de relaxare si infrumusetare din Bucuresti. Erau foarte selecte si scumpe, dar asta nu era o problema, pentru ca Manequeen dorea sa imi ofere ce e mai bun. Iar pentru aceasta grija pe care mi-o poarta eu ii sunt profund recunoscatoare, astfel ca incerc mereu sa evoluez in castiguri si sa aduc prestigiu studioului. Pentru simplul fapt ca mi-am convins o prietena sa faca si ea videochat la Manequeen eu am primit o bijuterie Swarovski minunata. Asta da un job adevarat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *