Cum poti organiza o petrecere reusita pentru copilul tau

infinityevents.ro

Fiecare copil vrea ca petrecerea zilei sale de nastere sa fie cea mai tare dintre toate. Rolul parintilor nu este altul decat sa asigure toate mijloacele prin care acest lucru sa devina posibil. Pregatirile necesare sunt obligatorii, chiar cu cateva saptamani inainte, pentru a evita un stres suplimentar. Desigur cel mic va fi pus in centrul atentiei si chiar si in organizarea petrecerii se va tine cont de parerile pe care le are.

Pentru organizarea unei petreceri reusite pentru copii, parintii trebuie sa aiba in vedere in primul rand care va fi tematica petrecerii. Aici cel mic va dicta cu siguranta tonul in care aceasta se va desfasura. Poate ca prefera povestile cu zane, cu personaje din basme, sau poate are vreun personaj indragit din desene animate. Poate ca isi doreste sa se intalneasca la petrecere cu super-eroul pe care il prefera, sau poate pur si simplu vrea doar costume amuzante si colorate pentru el si pentru invitati. Toate preferintele in acest sens trebuie respectate, pentru ca petrecerea este, la urma urmei, data in cinstea sa.

Un alt aspect important de care parintii trebuie sa tina cont pentru reusita petrecerii este si locatia. Pentru un grup mic, de maxim 10 copii, poate fi folosita si propria locuinta. Este cazul copiilor de varste mai reduse, insa situatia se schimba drastic in momentul in care copilul creste, are tot mai multi prieteni si persoane pe care isi doreste sa le invite. In astfel de cazuri ideala este inchirierea unui local sau a unui spatiu special amenajat, eventual chiar cu supraveghetori care sa elibereze de griji parintii insotitori.

Meniurile prezinta la randul lor importanta. Cu toate acestea, nu reprezinta ceva la care trebuie acordata prea mare atentie. Cei mici nu vor sta niciodata linistiti, timp de o jumatate de ora sau o ora cat timp va dura masa. De preferat in acest caz este sa se opteze pentru mancaruri care pot fi servite cu mana, aperitive sau gustari reci, pe care cei mici le indragesc.

Distractia este principalul obiectiv la o petrecere pentru copii. Pentru ca acestia sa ramana tot timpul captivati, interesati de ceea ce se intampla, ideala este angajarea unei firme care sa ofere animatori pentru petreceri. In acest caz parintii pot cere recomandari de la rude si prieteni care au mai organizat astfel de evenimente apeland la firme specializate, sau pot face o cautare online de tipul „petrecere copii Bucuresti„.

Nu in cele din urma trebuie pregatite si cadourile. Chiar daca parintii vor oferi cadouri si separat, sarbatoritul va primi si de la fiecare invitat in parte cate un cadou. In acest caz, in coordonare cu parintii copiilor invitati, va trebui stabilit un anume format pentru cadouri, sau cel putin cate o eticheta pe fiecare dintre acestea. Chiar si invitatii pot primi cate un cadou simbolic, nu doar sarbatoritul. Distractia, petrecerea tematica, dar si mica atentie primita ii va determina sa isi aminteasca de fiecare data cu placere acel eveniment aniversar la care au participat.

Tinand cont de toate aceste sfaturi si consultandu-l tot timpul pe sarbatorit in toate privintele petrecerii, parintii vor reusi sa organizeze petrecerea de vis la care acesta viseaza de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *