Cum optimizezi spatiul – mobila la comanda

mobila la comanda

Ori de cate ori vizitezi magazine in cautarea piesei de mobilieri ideale, poti sa nu fii multumit cu ceea ce ti se ofera. Uneori esti nevoit sa faci compromisuri in ceea ce priveste marimea, alteori nu gasesti culoarea pe care ti-o doresti. Intr-o astfel de situatie poti scapa de toate aceste neajunsuri alegand varianta mobilierului realizat la comanda.

Atunci cand vrei sa iti mobilezi locuinta, trebuie sa cauti sa creezi un echilibru intre utilitate si functionalitate. Mobila la comanda este realizata si adaptata conform sepcificatiilor pe care le oferi. Ai astfel oportunitatea de a fructifica la maximum spatiul ramas liber in locuinta, pentru o mai mare functionalitate. Printre alte cateva avantaje ale mobilierului la comnanda se numara si cele din continuare.

  • Gasesti tot timpul piesa potrivita. De fiecare data cand alegi mobila la comanda, produsul pe care il vei obtine se va incadra perfect in spatiul dorit. Intotdeauna vei fi sigur ca faci alegerea potrivita, maximixandu-ti spatiul.
  • Daca spatiul in locuinta nu este unul foarte intins, o piesa de mobilier la comanda este cea mai potrivita alegere. Colturile si peretii neacoperiti pot fi fructificati la maximum.
  • Ai libertatea de a alege. In cazul mobilierului realizat in serie trebuie sa faci uneori compromisuri in ceea ce priveste materialul, dimensiunile sau culoarea. Pe de alta parte, la mobilierul la comanda alegi tu personal toate aceste aspecte.
  • Calitatea in cazul pieselor de mobilier la comanda este data chiar de alegerile pe care le faci in ceea ce priveste materialele, finisajele, culoarea. Aici nu trebuie sa faci nici un compromis si esti sigur ca piesa de mobilier ceruta este de calitate.
  • Un ultim dar foarte important avantaj este si faptul ca vei avea o piesa de mobilier unica atunci cand alegi mobila la comanda. Nu vei risca situatia ca atunci cand mergi in vizita la prieteni si cunostinte sa gasesti aceleasi piese de mobilier de serie pe care ti le-ai cumparat si tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *