Cum faci sa mearga o relatie la distanta

relatii la distanta

La un moment dat orice relatie trece printr-o perioada in care partenerii sunt separati de distanta. Fiecare cuplu se confrunta cu aceasta problema, punandu-si intrebari cum ar putea face in asa fel incat distanta sa nu fie un impediment. Care ar fi aspectele de care trebuie tinut cont pentru ca relatia sa nu fie afectata de distanta?

Comunicarea este de cele mai multe ori secretul. Odata ce esti despartit de partener, implicarea unuia in viata celuilalt este mai redusa. Daca aceste lucruri nu se discuta, probleme ce aparent sunt minore pot sa se agraveze. Comunicarea ajuta foarte mult la intarirea increderii si atasamentului, secretele unei relatii de durata.

Dupa cum spuneam si mai devreme, increderea este de asemenea o parte esentiala a unei relatii. Atat barbatii cat si femeile, in momentul in care sunt implicati intr-o relatie romantica, pot fi in egala masura de suspiciosi si cicalitori. Cu cat te indoiesti mai mult de partener si arati suspiciune, cu atat ii ranesti mai mult sentimentele. De aceea trebuie sa existe o incredere de neclintit intre parteneri.

Sinceritatea are si ea cota ei parte prin care influenteaza bunul mers al unei relatii la distanta. Daca minciuna merge o data sau de doua ori, aminteste-ti zicala ce spune ca are picioare scurte. O relatie la distanta, fie ea si de scurta durata, are nevoie de sinceritate pentru a putea rezista.

Deja stravechea intrebare „Poate rezista o relatie la distanta?” are, se pare, un raspuns afirmativ. O astfel de relatie este supusa zilnic provocarilor, provocari ale vointei, ale dorintelor, a gasirii fericirii in ultima instanta. Daca exista afectiune, comunicare, implicare, atasament, sinceritate, incredere si respect, nu are de ce sa nu mearga chiar si o relatie la distanta. O privire in ansamblu va face orice persoana sa realizeze ca o relatie la distanta este mult mai buna decat a nu avea o relatie deloc. Desi distanta este o piedica, poate fi depasita si nu trebuie sa fie un motiv pentru care relatia sa ajunga la un sfarsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *