Cu Stailer ai parte doar de experiențe plăcute

stailer

Cine se pregătește acum înainte de sărbătorile pascale de o relaxare la un salon de beauty, trebuie să știe că Stailer este pregătit să ajute în acest sens.

Apelează la Stailer în această perioadă

Suntem foarte prinși în această perioadă cu diferite activități, proiecte și alte lucruri, care ne dorim să le finalizăm până la sărbători. Dar de dorim printre altele să ajungem și la un salon de beauty pentru a ne schimba look-ul, pentru o manichiură sau o pedichiură.

Faptul că nu avem prea mult timp la dispoziție ne cam dă bătăi de cap și încercăm să ne găsim timp pentru a ne face o programare.

Aici intervine platforma online Stailer, care ne scoate din încurcătură și cu care ne putem organiza timpul mai rapid și mai eficient. Fiind o platformă online care ne ajută să ne programăm la orice salon dorim, aceasta vine spre publicul larg cu mai multe beneficii.

Practic, industria de hair and beauty din România a căpătat un alt aspect, mult mai revoluționar și mai în tendințe, cu ajutorul platformei Stailer. Mai mult decât atât, ea este destinată atât femeilor, cât și bărbaților. Explicatiile le gasesti in acest articol.

Eficientizează-ți timpul cu Stailer

Faptul că te poți programa online la un  salon în mai puțin de 2 minute, fără a mai da nici măcar un telefon, pare să aducă zâmbete de fericire pe chipurile celor care apelează la saloane de beauty pentru a se răsfăța.

De altfel, gama de servicii este foarte largă și oricine își poate găsi salonul sau stilistul potrivit cu un minim de efort. Servicii precum tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, masaj, tratamente faciale, toate într-un singur loc.

Cu siguranță, multe persoane au trecut prin experiențe mai puțin plăcute la saloanele de beauty, în  care rezultatele nu erau deloc cele mult așteptate. Cu Stailer nu mai este cazul, deoarece în cadrul ei veți găsi oameni din această industrie care au o experiență vastă în spate și care oferă servicii de înaltă calitate.

Stailer este o platformă 100% gratuită, ceea ce înseamnă că vă puteți programa ori de câte ori doriți, fără a fi condiționați de ceva.

Unde se găsește platforma Stailer

Platforma online Stailer a apărut anul trecut prima dată în Cluj Napoca, apoi s-a lansat în alte 4 mari orașe din țară, mai exact în Iași, Oradea, Timișoara și București. Chiar dacă momentan doar cei din aceste orașe sunt norocoși, platforma Stailer este așteptată cu sufletul la gură în toată țara.

Pentru că este un brand românesc, cu siguranță se va putea accesa din toată țara cât de curând. Cu Stailer putem avea parte de experiențe plăcute la saloanele de beauty, unde ne putem găsi stilistul pe care îl căutam de atâta timp. Cum? Simplu, accesați platforma online stailer.ro și acolo veți avea toate detaliile care vă interesează. În plus, nu aveți nevoie să vă creați un cont pentru a vă programa, deși aveți și această opțiune.

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *