Copiii se pot distra la Beijing

Beijing este orasul cu o mostenire culturala bogata si o dezvoltare a zilelor moderne. In timp ce poate copii tai stiu de Orasul Interzis si Templul Clopotului Urias, nu ar trebui sa uitati de faptul ca, copii asteapta distractie si joaca. Pentru ei, sa viziteze locuri de importanta istorica sau o minune arhitecturala, ar putea sa nu aiba prea mult sens. Decat daca nu sunt epuizati de la joaca, fugit si facand ceva ce are legatura cu varsta lor, si ar putea sa se simta pierduti, si s-ar putea plange mamei lor, ceva lipseste. Trebuie sa le arati frumusetile arhitecturale, dar nu ii lasa sa fie plictisiti, neducandu-i intr-un loc in care copii pot fi ei insasi.

Locuri de vizitat in Beijing

Orasul capitala din China, fermecatorul Beijing, ofera o multitudine de optiuni pentru ca, copii sa se bucure de calatoria lor la maxim. Sunt o multime de atractii pentru turistii in Beijing, dedicate exclusiv copiilor. Atractiile din Beijing pentru copii, includ parcuri de amuzament, parcuri de apa si muzee de stiinta. Copii vor avea o experienta de viata din calatoria lor la Beijing, fiindca sunt cateva optiuni excelente pentru ca ei sa se bucure liberi.

Calatorie in jurul lumii in Parcul din Beijing

Cu aproape 1.5 milioane de vizitatori mergand in acest parc, in fiecare an, nu este o surpriza daca te pierzi in acest parc tematic urias de 46.7 hectare. A fost construit in anul 1993 cu singurul scop de a furniza vizitatorilor sai o experienta unica a comunitatii lumii fara sa paraseasca Beijing. Cea mai mare atractie din acest parc este ca include modele in miniatura a aproape 100 de monumente ale lumii faimoase. Exact din Taj Mahalul din India, pana la cladirea Empire State din Ameirca, include aproape toate monumentele la care te poti gandi. Acest parc este deschis din Aprilie pana in Octombrie pentru vizitatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *