Cercei din argint – mituri si sfaturi

cercei-din-argint

Se spune despre lista de tipuri de accesorii ca nu ar trebui combinata cu orice tip de metal pretios; daca e aur atunci numai aur se poarta, daca e argint atunci argint ar trebui sa ai la toate accesoriile. Poate ca este un mit insa unii cred ca tine si de partea estetica cand diverse tipuri de materiale se combina. Insa cand vine vorba de cerceii din argint acestia sunt atat de frecvent alesi si din motive practice incat nici ca mai conteaza miturile.

Pro cercei din argint

Marea majoritate spune ca tine de faptul ca orice pereche de cercei din argint face ca reactiile adverse de iritatie sa nu existe. Fata de tinichele, insa surprinzator in unele cazuri chiar si fata de aur sau alte metale argintul castiga detasat cand nu provoaca mancarimi si probleme ale urechilor.

Un alt motiv pentru care oricine si-ar dori sa poarte argintul se refera si la partea estetica. Este atat de usor de combinat spre exemplu chiar si cu aurul alb asadar tinand cont de asta nu este surprinzator ca argintul este tot mai popular. Exista si o lista lunga a optiunilor asa ca ai de unde alege. Mai ales la categoria de cercei sunt atat de multe stiluri incat pare greu de crezut ca nu se gaseste ceva si pe gustul tau. Iata cateva sugestii in materie de cercei din argint:

  • Cerceii tip lacrima. Acestia au o forma eleganta si atragatoare, un stil ce se potriveste in primul rand tinand cont de cele care au fata rotunda si au nevoie de a crea ideea de alungire a chipului. Pot fi versatili ca si design asa ca se potrivesc intr-un context pur sobru sau pur high class.
  • Cerceii mici, cu incuietoare tip surub. Sunt cercei de purtat in orice moment al zilei. Sunt preferati pentru ca nu lipsesc din lista de accesorii si in egala masura sunt si cei care nu ies prea mult in evidenta daca intentia nu este atat. Sunt eleganti si potriviti la orice varsta si pentru orice tinuta.
  • Cerceii cu motiv floral. Poate ca cei mai populari in materie de design al cerceilor sunt acestia, cei care se ghideaza dupa un stil floral. Cu o forma aparte si incarcati, cu elemente ce contureaza o astfel de tematica cerceii de acest tip sunt mai adesea alesi pentru situatii de tinuta cu prestanta, intr-un cadru oficial si pretentios.

Cert este ca orice pereche de cercei din argint s-ar alege imaginea pretioasa a unei femei este deja conturata. Asta inseamna ca alegerea in sine o defineste ca si stil insa ca prima imagine este clar ca argintul o face sa para eleganta. Este prea putin spus un accesoriu feminin; este acel ceva care ii aduce un plus de sclipire, un plus in imaginea sa spectaculoasa.

Argintul este si usor de intretinut asa ca va castiga si la acest capitol puncte de popularitate. Exista ce-i drept nevoia de a curata astfel de cercei, asta la perioade anume insa sunt utili si de purtat pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *