Ce poti sa faci pentru a te destresa

Plimbarile. Sa faci o plimbare de relaxare de 10-15 minute, fara nici o tehnologie, incluzand muzica, este una din cele mai simple, fara sens modalitati de a-ti elibera mmintea si de a iti reincarca sistemul. Sunt uimit cat de des se uita de aceste exercitii super simple.

Activitatea ta. Inainte de munca, dupa munca, in timpul pranzului, nu conteaza. Trebuie sa faci activitatile. Daca ai timp in plus in timpul diminetii, sa faci o plimbare este o modalitate incredibila pentru a iti tine capul sus pentru intreaga zi. Daca ai probleme cu somnul noaptea, iti recomand sa faci acest lucru noaptea, cu aproximativ 1.5 ore inainte de a merge in pat. Punctul este ca sunt beneficii indiferent de ceea ce faci, trebuie sa o faci.

Pauze de munca concentrate. Iubesc sa aud oamenii care isi ridica capul la aceasta sugestie fiindca sunt prea ocupati chiar sa incerce ca nu admit ca deja isi iau o multime de pauze in timpul zilei. Din pacate, folosesc acest timp pentru a verifica conturile de retele sociale, sa navigheze pe internet si sa barfeasca cu colegii de munca. De ce nu folosesti timpul pentru a te imbunatati?

Si sincer, esti mai ocupat decat Russel Simmons sau Oprah? Acesti oameni si multi altii, isi iau pauze concentrate si au vorbit foarte mult despre beneficiile pe care le primesc facand aceste lucruri. Pe scurt, le ofera rezultate mai bune.

Cu siguranta isi elibereaza mintile, isi scad bataile inimilor, si se pun pe pamant, dar mai important pentru acesti jucatori de putere, pauzele concentrate duc la concentrare intensa si imbunatatesc drastic productivitatea.

Asa ca, cel mai important este sa te calmezi, sa nu te simti stresat, sa incerci sa faci pauze, dar unele concentrate si sa faci plimbari de realxare. Ceea ce iti place si ceea ce te relaxeaza te va ajuta grozav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *