Ce nu stim despre Resident Evil?

Resident Evil 2George Romero a fost director la reclamele pentru Resident Evil 2

Munca lui Romero nu poate fi supraevaluata cand vine vorba de inspiratia Resident Evil. Nu numai ca fantomele demonice ar fi fost distractive, insa ideea din 1996 de a invia zombie intr-un vehicul fiind o idee principala, a fost o conceptie de roman. In zilele noastre aceste lucruri fiind greu de imaginat.

Asa ca nu este suprinzator ca Romero ar putea fi solicitat sa regizeze cateva reclama de actiune live pentru jocul Resident Evil 2. Acestea sunt teribile bineinteles, dar in acel timp, tot ceea ce includea actiune live si jocuri video era teribil. Asa ca, Romero are un plus realizand un lucru mai putin groaznic decat celelalte lucruri realizate la vreme aceea.

Capcom a vrut ca Romero sa adapteze un film Resident Evil, iar nici un fan nu a fost prea multumit cand au descoperit ca Paul Anderson va tine fraurile. Apoi in 2005 Romera a realizat Land of the Dead si cu totii i-au cerut scuze lui Anderson.

Prima versiune a jocului de Saturn a fost cea mai buna

Am fost unul din putinii oameni ce si-au cumparat pe vremuri Saturn, de asemeni aveam si un Virtual Boy. De cand mi-am cumparat acea platforma m-am jucat tot felul de jocuri, insa nu exista vreun argument cum ca Resident Evil nu ar fi facut valuri pe acea vreme.

La inceput ai un al 2-lea Tiran, si daca ai jucat deja jocul pe Playstation, s-ar putea sa ai un moment de frica atunci cand acesta iese pe neasteptat din tubul sau. In al 2-lea rand trebuie sa te lupti cu o versiune zombie a lui Albert Wesker intr-un Battle Game, si luand in considerare ce pacoste este, ar trebui sa fie asta una dintre cele mai mari realizare ale tale. Pacat insa ca majoritatea gamerilor n-au avut aceasta sansa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *