Cauți un salon în orașul tău? Descoperă unul prin Stailer

Cât de obositor este să cauți prin oraș acel salon care corespunde 100% cu preferințele tale?! Să ai parte de servicii bune, la prețuri corecte, să existe standarde de igienă bine puse la punct. Caută mai ușor online, prin Stailer.

Platforma Stailer pentru programari la salon este dedicată tuturor celor care înțeleg că viitorul este despre digitalizare. Nu mai este cazul să pierzi vremea căutând prin metodele clasice, nu mai trebuie să suni în disperare de la salon la salon pentru a găsi loc liber în ziua dorită de tine.

Iată cum poți folosi Stailer simplu și rapid!

Când ai nevoie de o informație dai fuga online și cauți. Fie că este vorba de programul unui medic, de informații de interes public sau de shopping, online ți se pare mai simplu. Iată că acum tot online este mai simplu să te programezi la salonul de hair and beauty. Fără compromis! 

Cu Stailer ai acces gratuit la lista de saloane din 41 de orașe ale țării. Fie că ești în orașul tău sau ajungi dintr-un motiv sau altul în alt oraș și nu ai habar despre saloanele de aici, Stailer îți este de mare ajutor. Este destul de greu implicit să suni de la salon la salon. Mai întâi de toate pentru că vei căuta online date de contact și pierzi vremea făcând implicit acest pas. Mai apoi pentru că șansele să ți se răspundă sunt destul de mici dacă este prima oră a dimineții sau seara târziu.

Avantajele utilizării aplicației Stailer

Stailer a fost creat practic pentru a ne ușura munca și a scurta drumul până când reușim să găsim locul liber pe scaunului unui hairstylist așa cum ne dorim. Căutările vor fi specifice, în funcție de tipul de serviciu, locația, cui îi este destinat, precum și data și ora dorite. Filtrul activ din pagină sau din aplicație va filtra rezultatele, astfel încât să afișeze doar acele saloane disponibile.

Cu Stailer totul este mai rapid. Că tot trăim în era vitezei, când totul este pe repede înainte, iată că și programările la salon pot fi efectuate la fel de repede. Setezi totul și confirmi imediat. Nu ești taxat în vreun fel pentru că ai utilizat această metodă de programare.

Nu în cele din urmă merită să spunem că Stailer oferă toate detaliile pe care ar trebui să le știm despre un salon. Fiecare astfel de centru de beauty înscris aici este prezentat cu fotografii inclusiv. Utilizatorii află din pagină ce părere au alți clienți despre un anumit salon, cum arată în interior, cât costă un serviciu anume sau care ar fi durata unui serviciu anume. Alte detalii vezi aici.

Descarcă aplicația Stailer

Aplicația dedicată poate fi descărcată gratuit din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Este ușor de folosit, ușor de setat datele, logarea fiind posibilă inclusiv pe baza datelor contului de Facebook.

Spus pe scurt, atât aplicația, cât și platforma Stailer înseamnă pentru orice utilizator o metodă rapidă, simplă, eficientă și gratuită pentru a se programa la saloanele de înfrumusețare.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *