Cauți idei de cadou pentru un nou-născut? Vezi și aici, la Little Prints

cadou pentru nou-nascut Littleprints

Bucuria greu de exprimat în cuvinte când vine vorba de nașterea unui bebeluș este împărtășită în familie. Cu toții, de la mic la mare, de la rude la prieteni vin cu entuziasm în vizită, să îl vadă pe noul membru al familiei. Este și o tradiție, de a oferi familiei un cadou în acest sens. Ocazie perfectă să vă creați amintiri pentru o viață.

Dacă încă nu ai găsit cadoul perfect pentru un nou-născut, vezi si aici. Îți sugerăm produsele premium de la Little Prints. Nu doar că faci o bună impresie cu acestea, dar alegi și ceva de calitate, top, care răsfață pielea bebelușului. Se întâmplă de multe ori ca intențiile să fie bune, însă rezultatele nu tocmai bune. Sunt cei care, poate în necunoștință de cauză, aleg cadouri nepotrivite. Fii diferit, alege ceva practic. Iată și câteva sugestii de la Little Prints:

Articole vestimentare

Mai specific de atât, alege cu încredere body-uri. Bebelușii cresc foarte repede în primele lor luni de viață, așadar hainele pentru ei sunt schimbate destul de repede în garderobă. Din motive practice, vei oferi un cadou cu folos. Ce vei găsi la Little Prints înseamnă body-uri potrivite pentru a fi folosite încă din primele zile de viață, sunt realizate din bumbac organic. În unele cazuri au un și un print drăgălaș sau un mesaj inscripționat.

Accesorii

Unele dintre cele mai apreciate accesorii pentru bebeluși sunt suzetele. Nu vei alege orice, ci pe cele de calitate premium cum sunt cele Bibs sau Frigg. Sunt disponibile la littleprints.ro și vor fi alese în funcție de vârsta celui mic. Ai un curcubeu de opțiuni privind partea cromatică, așadar alege ceva potrivit cu tematica cadoului gândit de tine.

Acestea sunt special gândite încât să ofere bebelușilor o experiență autentică. Au o formă și textură naturală și sunt imediat acceptate de cei mici. Tot de aici pot fi alese de asemenea și protecțiile pentru suzete sau lanț de suzetă, completări perfecte, practice la rândul lor.

Decorațiuni pentru camera celui mic și nu numai

În aceeași notă, din rațiuni practice, vei dori să oferi familiei cu nou-născut un lucru util. Poți alege astfel decorațiunile pentru camera celui mic. Sau carduri pentru ședințele foto lunare. Există în cadrul magazinului online menționat o categorie de produse destinate camerei de bebeluș. Descoperă aici lumina de veghe, opțiuni de decor pentru perete sau saltele portabile printre altele.

În aceeași notă, o altă recomandare poate fi un baby nest. Specialiștii vorbesc despre aceste produse ca fiind acomodarea lină pentru cei mici. Pot fi folosite ca atare, drept coșuleț pentru copil, loc în care să se joace sau să stea pe timpul zilei, poate chiar  și spațiul corespunzător pentru odihnă. Cu delimitarea necesară, cu protecții laterale, un baby nest face trecerea mai  ușoară de la viață intrauterină la cea extrauterină. Găsești variante diverse de astfel de produse, unele cu bară de jucării inclusă.

Alege cu încredere produsele premium de aici.

 

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *