Candy Crush-ul este un joc care se joaca la nivel mondial

unnamedDezvoltatorul King.Com a anuntat multe lucruri despre Candy Crush Saga intr-o declaratie a IPO (initial public offering) aparuta zilele acestea. Acest document nu listeaza un pret tinta de la care firma King va oferi cote, dar apare in acest contract ca firma vrea sa stranga 500 de milioane de dolari.

Documentul face evident faptul ca, King poate fi considerata o companie cu o investitie riscanta. Studioul de jocuri pentru retele sociale are o audienta masiva de pana la 128 de milioane de utilizatori activi zilnic si peste 1 miliard 200 de sesiuni de joc, dar Candy Crush Saga face 93 de milioane din acei utilizatori si conturi pentru 1 miliard 85 din acele jocuri.

Cel mai apropiat joc al celor de la King este Pet Rescue Saga, care are 15 milioane de useri activi zilnic ce joaca 129 de milioane de jocuri pe zi.

King Digital Entertainment este in afacerea aceasta din 2003, iar in acel an s-a bucurat de un succes financiar masiv, scotand un profit de 568 de milioane de dolari, o crestere de 7.000 % fata de anul 2012 care a scos doar 7.845 milioane.

Din cauza jocului Candy Crush Saga, facand atat de mult profit pentru King, acestia si-au dat seama ca trebuie sa dezvolte noi jocuri si sa-si imbunatateasca jocurile deja existente in asa fel incat oamenii sa continue sa se joace si sa continue sa plateasca pentru lucruri din joc.

Compania admite ca mai sunt niste riscuri ce includ capabilitatea de a avea succes in competita ce se tot mareste, sa se adapteaza preferintelor jucatorilor, sa angajeze personal tot mai experimentat, rezolvand mai repede problemele si bugurile din jocuri.

Tot mai multi dintre prietenii mei se joaca Candy Crush Saga, pana si eu o fac, fiindca e un joc distractiv pentru toate categoriile de varsta, iar in afara de cunostintele mele si eu, inca 93 de milioane oameni il joaca, tu o faci ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *