Caini, trafic si accidente

depozitulautoonline.ro

Va povestesc aici o situatie nu tocmai placuta prin care am trecut in urma cu o saptamana. Veneam cu masina de la tara, fusesem sa imi vizitez rudele avand cateva zile libere. La intoarcere, chiar inainte de a intra in oras, urma sa am parte de o mare supriza. Si cand spun mare, ma refer la un patruped de dimensiunile unui vitel care mi-a taiat calea.

Nu aveam viteza mare, insa din pacate impactul mi-a distrus efectiv partea din fata a masinii. Chiar si cu viteza de siguranta, cea recomandata de pana in 50 km pe ora, nu am reusit sa franez sau sa evit la timp accidentul. Pacat de caine, era un exemplar mare si frumos; pacat si de masina – din fericire am reusit sa gasesc in timp util piese si un atelier de reparatii auto unde mi-am rezolvat problema.

La o evaluare a pieselor afectate am ramas putin pe ganduri. Chiar daca exista tot timpul variante mai ieftine – de genul pieselor din dezmembrari – prefer sa nu apelez la ele pentru simplul motiv ca sunt uzate si pot sa cedeze la fel de repede. Lista era destul de lunga insa si ma asteptam si la un pret pe masura. Trebuiau inlocuite cu totul: bara fata, cap de bara, proiector dreapta, far dreapta, radiator AC. In plus, au trebuit indreptate si capota si aripa dreapta.

Din fericire mecanicul la care am apelat era un prieten de familie si mi-a spus ca nu imi recomanda sa cumpar toate piesele din service-ul in care lucreaza sau din oricare alt service, pentru ca voi ajunge sa platesc prea mult. In gandul meu i-am multumit pentru ca m-a salvat de o gaura serioasa in buget, insa ma asteptam si la o solutie. Mi-a recomandat sa incerc varianta online – adica sa caut piesele dorite pe site-uri specializate.

Asa am ajuns pe depozitulautoonline.ro, unde am gasit imediat tot ceea ce aveam nevoie. Magazinul online ofera doar piese auto originale, ce vin cu garantie de la producator. Aveam si eu cateva nedumeriri in ceea ce priveste modelele dintre care puteam sa aleg, iar varianta consultantului care mi-a lamurit toate aspectele s-a dovedit extrem de utila. Dupa ce am facut comanda, urmatoarea zi au ajuns si piesele si chiar in aceeasi zi am fost la acelasi mecanic ce imi facuse evaluarea pentru montaj. Din fericire nu am avut foarte mult de asteptat pana la trecerea la statutul de sofer al propriului autoturism de la cel de pieton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *