Broken Sword 5 : Episode Two lansat

Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse : Episode Two este acum disponibil pe GOG.com si Get Games. George si Nico isi impacheteaza cea mai mare aventura de pana acum.

Asteptarea s-a terminat in timp ce producatorul castigator a mai multor premii, Revolution Software a confirmat astazi asteptarea nerabdatoare a lui Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse : Episode Two s-a terminat ieri la ora 6 dupa amiaza, perfectionand cel mai ambitios joc Broken Sword la studioului de pana acum.

Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse : Episode Two va fi disponibila pe PC, Mac si Linux, iar amandoua episoade vor costa 19 euro.

Oamenii pot juca aventura „point and click” intr-o inalta definite glorioasa (HD) inca din prima zi, aventurandu-se printr-o varietate de locatii exotice, jocul incepe de la Paris si Londra, ducandu-l pe jucator in locatii uimitoare prin Catalonia Spaniola si Irakul indepartat, locul de nastere a civilizatiei.

Charles Cecil, fondatorul companiei Revolution Software spune ca acestia au fost incantati cu receptia primului episod din partea fanilor jocului. Acesta mai sustine ca episodul doi, duce gameplay-ul la alt nivel, cei care au experimentat deja episodul 1, se vor delecta de incheierea povestii, iar jucatorii noi pot sa se bucure de intregul joc.

Charles Cecil a declarat :

„Episodul 2 ridica nivelul de drama, de asemenea si nivelul de dificultate, in timp ce jocul progreseaza, a doua parte incepe cu George si Nico, fiind nevoiti sa evite focurile de shotgun, cu George in cele din urma intalnindu-si razbunatorul decisiv, o capra beligerant.

Sunt foarte multumit de joc si incantat ca am avut oportunitatea de a construi o relatie directa cu fanii nostri. Lansarea jocului reprezinta incheierea unei calatorii uimitoare in autofondare, prin intermediul generiozitatii fondatorilor de pe Kickstarter, si publicand jocul sub brandul Revolution.”

Ieri la ora 6 dupa amiaza, Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse : Episode Two, a devenit disponibil pe PC,Linux si Mac de pe Steam, GOG.com si Get Games.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *