Broken Sword 5 : Episode Two lansat

Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse : Episode Two este acum disponibil pe GOG.com si Get Games. George si Nico isi impacheteaza cea mai mare aventura de pana acum.

Asteptarea s-a terminat in timp ce producatorul castigator a mai multor premii, Revolution Software a confirmat astazi asteptarea nerabdatoare a lui Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse : Episode Two s-a terminat ieri la ora 6 dupa amiaza, perfectionand cel mai ambitios joc Broken Sword la studioului de pana acum.

Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse : Episode Two va fi disponibila pe PC, Mac si Linux, iar amandoua episoade vor costa 19 euro.

Oamenii pot juca aventura “point and click” intr-o inalta definite glorioasa (HD) inca din prima zi, aventurandu-se printr-o varietate de locatii exotice, jocul incepe de la Paris si Londra, ducandu-l pe jucator in locatii uimitoare prin Catalonia Spaniola si Irakul indepartat, locul de nastere a civilizatiei.

Charles Cecil, fondatorul companiei Revolution Software spune ca acestia au fost incantati cu receptia primului episod din partea fanilor jocului. Acesta mai sustine ca episodul doi, duce gameplay-ul la alt nivel, cei care au experimentat deja episodul 1, se vor delecta de incheierea povestii, iar jucatorii noi pot sa se bucure de intregul joc.

Charles Cecil a declarat :

“Episodul 2 ridica nivelul de drama, de asemenea si nivelul de dificultate, in timp ce jocul progreseaza, a doua parte incepe cu George si Nico, fiind nevoiti sa evite focurile de shotgun, cu George in cele din urma intalnindu-si razbunatorul decisiv, o capra beligerant.

Sunt foarte multumit de joc si incantat ca am avut oportunitatea de a construi o relatie directa cu fanii nostri. Lansarea jocului reprezinta incheierea unei calatorii uimitoare in autofondare, prin intermediul generiozitatii fondatorilor de pe Kickstarter, si publicand jocul sub brandul Revolution.”

Ieri la ora 6 dupa amiaza, Broken Sword 5 – The Serpent’s Curse : Episode Two, a devenit disponibil pe PC,Linux si Mac de pe Steam, GOG.com si Get Games.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *