Beta-ul lui Blacklight : Retribution disponibil in Asia

A venit in sfarsit timpul, IAH Games a anuntat Open Beta-ul pentru Blacklight : Retribution in Asia. Poarta razboaie cu arme si tehnologii avansate in Blacklight : Retribution, un free-to-play, first-person shooter futurist. Lanseza exoscheleti blindati devastati si utilizand arme letale in moduri de competitii vicioase. Jucatorii care sunt interesati se pot abona imediat la beta si sa gaseasca mai multe informatii despre joc pe site-ul oficial si pagina de facebook.

Caracteristici ale jocului :

  • Hardsuits – aceste unitati mecanice sunt lansati din cer in sprijinul echipei tale. Echipati cu diferite arme cum ar fi mitraliere, aruncatoare de flacari sau railgun, acesti monstri pot intoarce soarta bataliei.
  • Viziune de hiper realitate – Tehnologia HRV permite agentilor sa-si caute inamicii prin pereti, sa scoata in evidenta obiectivele principale ale misiunilor sau sa localizeze punctele slabe al unui Hardsuit inamic.
  • Depozite de arme – Impartite pe tot campul de lupta sunt depozitele de arme ce ii furnizeaza echipei tale gloante in plus, arme grele, cum ar fi lansatorul de rachete sau furnizeaza abilitatea de a chema un atac aerian sau Hardsuits.
  • Personalizeaza-ti uneltele – Pistolul unui agent este viata sa. Alege din 1000 de combinatii de arme diferite modificand rezervorul cu pat de pusca personalizabil, botul armei, teava, magazia, luneta, camuflajul si taguri de arma.
  • O multime de moduri de joc si harti – Lupta este declansata pe un numar de 7 moduri diferite de joc de-a lungul a 9 harti detaliate minunat. Modurile de joc includ moduri clasice, precum Team Death Match, Domination, Capture the Flag si Kill Confirmed, in timp ce introduc noile favorite ale jocului, cum este Netwar.

Asa ca daca sunteti fani de pe continentul Asia, ai jocurilor FPS si va place mai ales sa va jucati cu prietenii online, atunci in mod sigur ar trebui sa intrati in Open Beta-ul jocului celor de la IAH Games, Blacklight : Retribution.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *