Avantaje de a calatori in extra-sezon

calatorii

Adesea asociem calatoriile sau turismul in extra-sezon cu un buget limitat sau cu reducerea cheltuielilor. Este ceva ce este facut in ultima instanta, nu ceva ce fiecare persoana doreste in mod special. Din ce in ce mai mult insa, trendul este spre cresterea interesului fata de calatoriile in extra-sezon. Exista numeroase avantaje pentru aceasta, dintre care enumeram cateva in continuare.

Cu siguranta calatorind in extra-sezon va veti putea bucura de calatorie. Mijloacele de transport sunt mult mai libere, nu mai exista acea aglomeratie si agitatie. Atat trenurile cat si avioanele sunt mai putin aglomerate si cum nu toata lumea calatoreste in extra-sezon, companiile aeriene in special cauta sa aduca oferte pentru a mentine fluxul de persoane necesar.

Extra-sezon se traduce de asemenea in costuri de cazare mai reduse. In mod obisnuit, cazarea la un hotel de 5 stele poate fi ceva la care doar visam, insa in extra-sezon momentul este perfect pentru a transforma acest vis in realitate. Lanturile hoteliere mari reduc tarifele pentru a-si putea mentine camerele ocupate.

Un avantaj de a calatori in extra-sezon este si faptul ca vei vedea o cu totul alta fata a zonei vizitate. Fiecare anotimp are propriul sau farmec si desi majoritatea prefera sa viziteze Madridul sau Napoli vara, pot sa incerce si perioada Craciunului, experienta va fi cu totul deosebita.

Calatorind in extra-sezon vei evita aglomeratiile infernale, vei scapa de agitatie, intrucat asta iti doresti efectiv, sa scapi de zumzetul cotidian si sa te relaxezi. Extra-sezon, in plin sezon – sunt doar cuvinte folosite de agentii de voiaj pentru a delimita perioada in care se calatoreste. Pentru cei ce iubesc insa calatoriile, au acest hobby sau aceasta placere de a vizita locuri noi si a avea experiente noi, orice sezon sau anotimp este perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.