Artemis Masaj m-a dus in culmile placerii

Artemis Masaj

In cautarea unor servicii de masaj erotic topless in Bucuresti am gasit Artemis Masaj, o adevarata companie care si-a dovedit profesionalismul printr-un personal care ofera servicii de calitate. Exista multe moduri prin care iubirea fata de partener poate fi exprimata, dar nimic nu se poate compara cu masajul, mai ales cel erotic, care este mult mai intim. Aveam nevoie de o persoana care sa stie sa faca acest masaj corect, pentru a impartasi cu ea momente de senzualitate si de o intensitate unica. Atingerile pline de tandrete si limbajul corpului sunt cele care pot descoperi zonele cele mai sensibile ale mele, iar eu mi-am dorit sa existe cineva capabil sa faca asta. Fetele de la Artemis Masaj sunt mult mai mult decat potrivite pentru cerintele mele, oferindu-mi o atmosfera placuta la fiecare vizita a mea.

Prima data cand am fost la Artemis Masaj, am avut-o pe Eva ca maseuza. Ea a incercat sa creeze o atmosfera cat mai frumoasa, cu lumanari parfumate si muzica relaxanta. Apoi, aceasta a amestecat cateva uleiuri de masaj cu esente afrodisiace si a inceput sa ma maseze usor cu ele. Dupa ce s-a asigurat ca sunt relaxat si ma simt confortabil, Eva m-a intins pe spate cu ochii inchisi si a inceput cu un masaj simplu dar foarte incitant. Simteam cum degetele ii alunecau usor pe corpul meu si miscarile sale gentile imi trezeau toate simturile placerii. Avea atingeri foarte armonioase si fluide si stia cum sa faca in asa fel sa ma bucur de toate senzatiile. In timp ce ea se ocupa cu masajul, eu simteam cum parul ei se revarsa usor peste pielea mea. M-a atins chiar si cu buzele, acest lucru oferindu-mi placeri nebanuite, de care nu am crezut ca sunt in stare. Momentul culminant a fost in clipa in care, dupa zeci de atingeri senzuale, Eva a aparut in fata mea fara sutien, deoarece eu venisem pentru masaj erotic topless. Ma asteptam sa fie placut, dar niciodata nu as fi crezut ca va crea o atmosfera atat de intensa si ma va face sa simt placerea atat de profund si puternic. Nu exista cuvinte destule pentru a descrie felul in care aceasta femeie m-a tratat. Zile la rand am ramas cu gandul la acel masaj pe care mi l-a oferit, devenind chiar un client fidel al companiei Artemis Masaj.

Din punctul meu de vedere, serviciile oferite de fetele de la Artemis Masaj sunt cele mai calitative posibile, ele fiind adevarate profesioniste, si, totodata, adevarate doamne cu o personalitate demna de invidiat.

 

One Reply to “Artemis Masaj m-a dus in culmile placerii”

  1. Cred ca acest articol m-a cam facut sa apelez si eu, macar din curiozitate:), la acest tip de masaj…

Comments are closed.