Aparitia noului sistem iT 600

it600

Compania Salus s-a infiintat in Marea Britanie in anul 2004, in calitate de divizie europeana a institutiei Computime Group Limited din Hong Kong. Prin intermediul serviciilor acestora, sunt furnizate tehnologii si diferite solutii in ceea ce priveste controlul electronic din cadrul pietelor industriale, a celor comerciale si a celor de larg consum. Activitatea se desfasoara la nivel global, serviciile fiind de inalta calitate.

Compania este caracterizata de spiritul inovativ si bogat pe care il detine. Scopul acesteia este de a proiecta si comercializa pe piata brand-urile proprii de termostate si de sisteme destinate energiei regenerabile menite sa ofere clientilor o viata mai eficienta, mai confortabila si mai sigura. Salus pune la dispozitie o gama completa de solutii de incalzire si de gestionare a energiei. Sunt incorporate cele mai simple si inovative solutii in aplicatii rezidentiale sau comerciale, utilizarea acestora fiind una facila si usoara. Unul din avantajele companiei este faptul ca au reprezentare directa in 12 tari, iar raspandirea ei ajungand in peste 40 de tari.

Cel mai eficient sistem Salus menit controlarii si monotorizarii caldurii si apei calde

De curand, compania a lansat un nou sistem destinat controlului ambientului termic, sistemul iT 600. Acesta iti ofera posibilitatea de a detine controlul si de a monotoriza caldura si apa calda din orice loc te-ai afla. Avantajul folosirii acestui sistem este ca poti economisi considerabil energie, incalzind camerele din locuinta ta individual.

Sistemul iT 600 este o modalitate de a beneficia de controlul caldurii in mod inteligent, fie ca este instalat in locuinta ta, fie in spatial de lucru. Acest termostat se caracterizeaza prin complexitatea sistemului de termostate fara fir, care pot fi activate de oriunde (prin internet, cu ajutorul unui suport ce este destinat zonelor multiple, independente unele de altele).salus controls

Noul sistem este foarte eficient intrucat temperatura din fiecare camera poate fi reglata prin intermediul internetului, trimitand niste comenzi spre calorifere. Eficacitatea acestuia in ceea ce priveste controlul asupra caldurii reiese si din capacitatea de a face reglajul echipamentului de incalzire prin pardoseala. Scopul termostatului iT 600 este de a functiona perfect in cazul imobilelor care au in alcatuire mai multe zone de incalzire. In ceea ce priveste garsonierele sau apartamentele locuite, se recomanda alegerea sistemului iT 500 deoarece acesta este proiectat pentru controlul prin internet a centralei termice instalate in spatii de acest tip.

Cand vine vorba de incalzirea locuintei, alegerea unui sistem potrivit joaca un rol foarte important. Din acest motiv este necesara documentarea dinainte in legatura cu sistemele existente pe piata si avantajele achizitionarii celui mai potrivit dintre toate. Datorita existentei unor game foarte variate de echipamente si dispozitive moderne destinate pastrarii controlului in ceea ce priveste temperatura din diferite locuri si spatii, creste nivelul de implicare si cautare pentru gasirea celui mai potrivit sistem.

Prin intermediul site-ului saluscontrols.ro, clientul  este informat in detaliu in legatura cu eficienta sistemelor si a produselor furnizate de compania Salus Controls. De asemenea, o descriere mai exacta si potrivita a acestora sta la dispozitia celor interesati de achizitionarea oricarui produs. Cei care aleg sa beneficieze de sistemele de incalzire, precum si de celelalte sisteme expuse pe site, vor avea parte de consultanta din partea angajatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *