Alege un termostat de la Salus Controls Romania pentru un plus de confort in casa ta!

termostat

Ce e mai important pentru fiecare dintre noi decat sa stim ca urmeaza sa mergem acasa, locul in care ne simtim cu adevarat confortabil? Mai ales atunci cand ne aflam in anotimpul iarna, abia asteptam sa ajungem acasa pentru a fi intampinati de un confort termic de vis. Totusi, acest lucru nu poate fi obtinut decat cu ajutorul unui termostat ambiental de la Salus Controls Romania.

Eu am investit in achizitionarea unui Salus iT 500 anul trecut si trebuie sa recunosc faptul ca viata mea s-a schimbat de atunci. Cu toate ca traiam cu impresia ca trebuie sa achit o suma mult mai mare de bani pe achizitionarea acestuia, am fost surprins sa vad ca cele de la Salus Controls Romania au preturi chiar accesibile. Totusi, inainte de a-l cumpara de aici, am analizat foarte bine piata. Totusi, cele de la saluscontrols.ro sunt mai moderne, mai calitative si pot fi comandate pentru preturi chiar accesibile.

Controlul absolut al temperaturii din casa ta cu termostatele Salus Controls Romania

Mai ales in aceasta perioada geroasa in care ne aflam la ora actuala, trebuie sa acordam o atentie sporita confortului termic din casa noastra. In niciun caz nu ne dorim sa ne punem sanatatea in pericol. Totodata, nicaieri nu e mai bine ca acasa, insa de ce spunem asta? Pe langa faptul ca familia este alaturi de noi, avem parte de confortul ideal. Acest lucru este redat cu succes de gama de termostate ambientale de la Salus Controls Romania.

termostat

In functie de bugetul de care dispui, insa si de tipul de termostat pe care ti-l doresti in casa ta, vei face si investitia potrivita. Totusi, cert e ca printre functiile termostatelor moderne de la saluscontrols.ro se numara cele ce urmeaza:

  • Termostatele beneficiaza de functia de back-up. Ce inseamna asta mai exact? Ei bine, in cazul in care are loc o pana de curent, setarile termostatelor se pastreaza in totalitate. Asadar, nu trebuie sa ai o grija in plus. Odata ce i-ai efectuat setarile potrivite, acestea nu se vor pierde, indiferent daca are loc chiar si o pana de curent.
  • Unele termostate moderne pot fi controlate prin internet, mai exact prin wireless. Asta inseamna ca toti cei care detin un astfel de termostat de la Salus Controls Romania, au ocazia sa isi gestioneze temperatura din locuinta proprie, in functie de preferinte, chiar si de la mare distanta de casa. De exemplu, daca pleci de acasa si uiti caldura deschisa, pentru a nu se risipi si pentru a plati degeaba, poti sa o opresti cu ajutorul aplicatiei de la Salus Controls chiar de pe telefonul mobil, de pe tableta sau laptop. Orice dispozitiv conectat la internet te va ajuta sa modifici temperatura din casa ta, dupa cum iti doresti.
  • In cazul termostatelor programabile, ai ocazia sa setezi temperaturile dorite, pe care preferi sa le ai la anumite ore sau in functie de zi si de noapte. Eu de exemplu, mi-am setat termostatul sa transmita o cresterii a temperaturii pe timp de noapte cu 2 grade, fata de cea de zi. Astfel, somnul meu a devenit mult mai odihnitor, iar dimineata nu ma mai simt atat de infrigurat cand ma ridic din pat.

Asadar, termostatele inteligente de la Salus Controls Romania chiar te vor ajuta sa traiesti in mai mult confort in locuinta ta. Nu trebuie decat sa investesti in achizitionarea unuia si te vei bucura de functiile sale o lunga perioada de timp.