Ai aici informatii despre implantul de par

implant de par Dr Felix Hair Implant

Implantul de par pare sa fie la ora actuala o procedura estetica la ordinea zilei. Tot mai multe persoane isi arata deschiderea de a face aceasta interventie. Chiar daca la primul gand am crede ca este vorba mai mult despre barbati, sunt si multe femei care sufera de pierderea parului.

Alopecia, unul din factorii care determina pierderea ireversibila a parului, poate afecta destul de mult atat barbatii, cat si femeile. Presupune ca parul sa se piarda in totalitate si portiuni de scalp sa fie efectiv deloc acoperite cu par.

Cum te ajuta implantul de par?

Afla aici informatii despre implant de par. Este procedura care te ajuta sa recapeti nu doar podoaba capilara, ci si increderea de sine. Presupune, concret, implantarea foliculilor de par in zonele in care nu mai ai niciun fir. Metoda este singura cu rezultate permanente. Desigur, nu iti va face parul mai des fata de cum era in trecut, insa va acoperi integral zonele de scalp unde nu ai par si va uniformiza aspectul podoabei tale capilare.

Implantul de par poate fi efectuat oricand, fara restrictii, ba chiar procedura poate fi efectuata si pentru parul facial – mustata si barba in cazul barbatilor, dar si la sprancene, procedura mai des solicitate de femei.

Un drum lung, dar ai ajuns aici, la Dr. Felix Hair Implant

Procedura de implant de par este una salvatoare pentru toata lumea. Daca apelezi la clinica Dr. Felix Hair Implant interventia va fi realizata utilizand tehnica Q-FUE. Asta inseamna ca te poti intoarce rapid dupa la toate activitatile tale obisnuite. De asemenea, sunt mai putine cicatrici, pacientul nu sangereaza, pentru ca in fond tehnica aceasta implica munca manuala 100%. Cu alte cuvinte, manual se vor recolta foliculii de par si tot manual acestia vor fi implantati in locurile necesare. Fiind totul manual, acest lucru permite medicului sa aleaga si unghiul perfect al foliculilor de par. De ce te intereseaza acest aspect? Pentru ca dupa ce parul creste, aspectul va fi unul natural, nu se va face o diferenta vizibila intre firele de par implantate si restul podoabei tale capilare.

La Dr. Felix Hair Implant te poti programa simplu si rapid, online. Pacienti din toata lumea vin aici pentru a-si rezolva problema medicala si estetica in acelasi timp. O simpla privire in pagina oficiala aici te ajuta sa descoperi mai multe detalii care iti pot da mai mult curaj ca faci pasul potrivit. Asta pentru ca afli de aici despre zecile de cazuri rezolvate, despre nume celebre din showbizul autohton care au apelat la aceasta clinica, precum si rezultatele obtinute.

Cat costa sa faci aceasta interventie?

Aspectul financiar este pentru unii un impediment sau cel putin un factor care determina amanarea interventiei. Pentru pacientii din tara poate fi solicitat planul de plata esalonata, detalii despre care doar cei de la clinica le pot oferi, insa din pagina oficiala pot fi solicitate. Cert este ca vorbim de cost variabil, pentru ca depinde de severitatea cazului.

Acum ca stii mai multe, te-ai convins?

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *