Afla de aici de Daniel Ivan – programeaza o vizita intr-un cabinet psiholog

cabinet psiholog Daniel Ivan

Uneori despartirile se intampla fie ca vrem, fie ca nu. Oamenii se schimba, se maturizeaza si decid ca este mai bine sa-si vada de cursul vietii separat. Ei bine, daca a fost vorba de o relatie de lunga durata si amintirile sunt multe, iata ca lucrurile nu sunt chiar roz. Se poate intampla ca persoana care a investit prea multe sentimente sa sufere un soc emotional, un soc din care isi poate reveni cu greu. Cand acele momente se intampla, este indicat sa se apeleze la un psiholog, la un specialist care poate interveni cu sfaturi si cu vorbe menite sa linisteasca.

De prea multe ori ne ferim sa apelam la un cabinet psiholog pentru ca punem pret prea mult pe parerile celor din jur, lucru gresit si deloc recomandat. Suntem fiinte umane, rationale si este de la sine inteles ca avem uneori de sfaturi si de vorbe blande care sa ne ajute sa trecem printr-o perioada dificila. Daniel Ivan, un psiholog cu experienta in domeniu ofera sedinte de terapie pentru cei ce uneori se simt coplesiti.

Despartirile dor si lasa urme adanci in sufletele tuturor

Indiferent ca este vorba despre o relatie de dragoste sau una de prietenie, despartirile dor intotdeauna. Investim de-a lungul timpului sentimente si timp pentru ca ne dorim ca persoana de langa noi sa fie fericita, noi fiind la randul nostru multumiti cand o vedem cu zambetul pe buze. Pentru unii dintre noi, despartirile se transforma in episoade ce raman si se imprima acolo undeva in fiinta noastra. Din cauza lor se ajunge uneori la lipsa de somn, apetit scazut sau lipsa totala, precum si la episoade depresive. O sedinta de terapie in acel context este mai mult decat necesara. Poti sa vezi si articolul acesta pentru a te informa  mai pe larg.

Pentru a te putea desprinde de aceasta relatie, este necesar sa-ti dai timp si sa accepti faptul ca s-a terminat, asta in prima instanta. Trebuie sa ai vointa ca pentru o vreme sa te concentrezi pe propria persoana pentru ca acest lucru ajuta de fiecare data. Nu trebuie sa-ti mai pui problema unui potential viitor intre tine si acea persoana, trebuie doar sa vezi care sunt lectiile pe care le iei cu tine si ce anume nu trebuie sa mai repeti pe viitor.

Lucrand la tine, in timp, vei ajunge la concluzia ca ai avut nevoie de aceasta experienta pentru cresterea ta ca persoana. Ajutorul unui psiholog te poate face constient de calitatile pe care le ai tu ca persoana singura, de ceea ce poti oferi tu persoanei de langa si multe alte chestiuni ce tin de dezvoltarea ta ca om.

Programeaza o sedinta de terapie online, acum se poate

Daca esti acel tip de persoana care este timida la inceput si se deschide greu in fata cuiva, atunci poate o prima sedinta de terapie se poate desfasura online. Pe site-ul oficial danielivan.ro te poti programa la o sedinta si poti sa stai de vorba cu un psiholog care te poate ajuta mai mult decat crezi.

 

Date de contact:

0761 600 020

contact@danielivan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *