Află cum poți rezerva locul la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta

saloane

De foarte multe ori, locurile la saloane sunt ocupate cu luni în urmă înainte de anumite ocazii. Din acest motiv, e greu să găsești un loc disponibil într-un timp scurt și mai ales dacă cineva sună înaintea ta la recepție sau dacă este în fața ta la salon. Programările pentru ocaziile importante este necesar să fie făcute din timp. Află cum poți rezerva locul la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Pentru a putea avea parte de confort, relaxare și în același timp o programare la serviciile dorite, trebuie neapărat să testezi aplicația Stailer! Stailer este o platformă ce a apărut în anul 2020, care oferă clienților posibilitatea de a-și rezerva locul în cel mai scurt timp la saloanele preferate. Facil și rapid, programările se efectuează prin intermediul platformei, dar și aplicației. 

Nu trebuie să depui prea mult efort și te poți afla oriunde atunci când te programezi. Ai nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet precum laptop, PC, telefon sau tabletă. Pentru primele două poți folosi site-ul, iar pentru ultimele două aplicația. Aceasta este disponibilă în Google Play, App Gallery și AppStore. 

Află cum poți rezerva locul la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Stailer cuprinde peste 40 de orașe din toată România și le oferă clienților ocazia de a se programa online în oricare dintre ele. Saloanele se găsesc într-un număr de peste 1000, așadar cu siguranță vei găsi un salon potrivit. Instaleaza si testeaza aplicatia Stailer pentru a te programa și pentru a descoperi toate saloanele din orașul tău. 

Aplicația dispune de o secțiune numită „Harta Interactivă” acolo unde pe baza locației tale îți vor fi afișate toate saloanele și stiliștii din oraș. Alături de aceste informații mai sunt disponibile și recenziile, precum și locația exactă a salonului sau a stilistului. În acest fel nu mai trebuie să cauți în listă orașul tău, ci doar să îți activezi locația.

Programările se fac prin selectarea genului, a serviciului de care ai nevoie, urmat de oraș, data și ora la care dorești programarea. După ce ai ales salonul, trebuie doar să apeși pe butonul „Rezervă”. Programarea va fi disponibilă în contul tău, secțiunea „Programările tale”. Poți selecta și un interval de timp la care să fie afișate remindere pentru programarea respectivă. 

Vezi toate informațiile despre un salon și apoi programează-te! 

Înainte de a te programa, poți vizualiza informații importante despre prețul unui serviciu, părerea altor clienți, cât și modul în care stilistul prestează serviciile. Nu este necesar ca odată intrat/ă pe aplicație să faci și programarea, ci poți compara saloane și servicii și mai apoi să îl alegi pe cel mai bun pentru tine. Citeste si aici pentru mai multe detalii

Este foarte simplu să găsești un salon care să ți se potrivească și mai ales este facil să te programezi. Descoperă acum toate beneficiile platformei și aplicației Stailer, de care toată lumea vorbește! Programează-te online la răsfăț!

Contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *